01 02 03 Dear All, I've got some news: Η ανατομία του νέου τρέιλερ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Η ανατομία του νέου τρέιλερ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

34
Ντίαρ ολ,

Ο (αληθινός) εθνικός μας σταρ και σκηνοθέτης, το άξιο τέκνο της μεγαλονήσου με το όνομα Κριστόφ Παπάκ, κυκλοφόρησε επιτέλους το τρέιλερ της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του, με τίτλο "Ένας Άλλος Κόσμος".


Οι πρώτες μας αντιδράσεις σχετίζονται με τον τίτλο.
Γιατί, δηλαδή, να μη λέγεται "Ένας Νέος Κόσμος", ώστε να αποτίει φόρο τιμής στη γνωστή γειτονιά όπισθεν του Ιντερκοντινένταλ;

Ή, γιατί να μη λέγεται "Εμείς κι ο Κόσμος", ώστε να μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια και το υπέροχο βιβλίο που διδασκόμασταν στο δημοτικό και από το οποίο μάθαμε πράγματα όπως πώς φωτοσυνθέτουν τα φυτά και ποια είναι η πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας;

Τέλος πάντων, αυτά είναι ζητήματα του καλλιτέχνη, στην ψυχή του οποίου δε μπορούμε να βουτήξουμε, ώστε να ψηλαφίσουμε με κλειστά τα μάτια (see what I did there) τις χαρακιές της ύπαρξής του και έτσι να αντιληφθούμε γιατί θέλησε να δώσει στην ταινία του έναν τίτλο που παραπέμπει στον John Smith και την Pohacontas.

Μπορούμε, όμως, ως απλοί θαυμαστές του, να επισημάνουμε τι μας έμαθε το νέο αυτό, μικρό προς το παρόν, δείγμα δουλειάς του.

Συμπέρασμα 1:
Ό,τι και να κάνεις, όσο και να το προσπαθήσεις, αν αποφασίσεις να γυρίσεις ταινία στην Αθήνα, δε θα γλιτώσεις το πλάνο "θέα από το A for Athens".


Α, σόρι, το A for Athens είναι από την άλλη μπάντα της Ακρόπολης.
Για να δείτε ότι ο Κριστόφ είναι πάνω απ' όλα ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ σαν σταρτάπ στη Σίλικον Βάλεϊ.

Συμπέρασμα 2:
Οι Σουηδέζες που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα (πρόκειται μάλλον μεγαλοστελέχη της ΙΚΕΑ, αλλιώς τι κάνουν εδώ χειμωνιάτικα) παρακολουθούν με μεγαλύτερη σοβαρότητα από τους ντόπιους τις ειδήσεις στο λάπτοπ, διότι ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ελλάδας πιο πολύ απ' ό,τι ο Τσίπρας.


Κάτι μέσα μας μάς ψιθυρίζει ότι αυτή θα ερωτευθεί παράφορα τον Κριστόφ. Δεν έχουμε σχετική πληροφόρηση για το αν είναι και μάνα εξίσου χοτ κόρης, η οποία επίσης θα ερωτευθεί τον Κριστόφ. Διότι ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Συμπέρασμα 3:
Είναι παράδοση εκατοντάδων ετών να συνοδεύεις τον Επιτάφιο μέσα στο μούχρωμα, φορώντας το μπανιερό σου, καθώς σου κάνει ματάκια το παπαδοπαίδι με το εξαπτέρυγο.


Συμπέρασμα 4:
Στις 23 Φεβρουαρίου, ημέρα (Καθαρή) Δευτέρα και ώρα Ελλάδας 6 το πρωί, λίγο μετά το τέλος της απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο Κριστόφ θα σηκωθεί μαχμουρλήδικα από τον γκρι καναπέ στο λοφτ του, θα τεντώσει το σμιλεμένο κορμί του και θα πάρει τηλέφωνο τον μοντέρ να του πει να αλλάξει το "Academy Award Nominee" σε "Academy Award Winner". Αν ο μοντέρ είναι προνοητικός, θα το έχει κάνει ήδη. Αν όχι, θα χάσει την καθαροδευτεριάτικη βόλτα στου Φιλοπάππου.



Συμπέρασμα 5:
Η Ασπασία Βαρδάτσικου ζει και είναι αιχμάλωτη του Χάρη, του γαμπρού της Μαρκάταινας, που φροντίζει να την έχει μόνιμα με sugar rush, ώστε να χορεύει μαζί του το Γκάνγκσταζ Παραντάιζ, και, στον ελεύθερο χρόνο της, να χαϊδεύει ανέμελη τα ταχίνια στον Σκλαβενίτη.


Συμπέρασμα 6:
Ο αστυνόμος Χαρίτος πήρε τελικά σύνταξη, αλλά με πετσοκομμένο εφάπαξ, και η γυναίκα του βρήκε ευκαιρία να τον ψέλνει όλη μέρα.




Συμπέρασμα 7:
Στο σενάριο συνεργάστηκε ο γνωστός υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης. 




Συμπέρασμα 8:
"Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών" likes this post.



Συμπέρασμα 9:
"Θα επηρεάσει και θα καθορίσει αυτή η νέα πραγματικότητα τις αποφάσεις μας και γενικότερα τις ανθρώπινες σχέσεις;"
Αν η νέα πραγματικότητα επηρέασε τον κουρέα του Κριστόφ και τον έκανε σα γίδι, αποστερώντας του το ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ που όλοι αγαπήσαμε - διότι με την πάροδο των ετών αυτή η συσσώρευση κερατίνης είχε διαμορφώσει μια δική του, ξεχωριστή προσωπικότητα - προτείνω να βγούμε όλοι στους δρόμους, όπως τότε, στη Γένοβα.

Αν, από την άλλη, η νέα πραγματικότητα επηρέασε τις ανθρώπινες σχέσεις, αυτό δε μπορεί να σημαίνει παρά ένα πράγμα: ο Κριστόφ σ' αυτή την ταινία δε θα τα φτιάξει με καμία μάνα.




Συμπέρασμα 10:
Το trimming στις ανδρικές μασχάλες είναι τάση και πώς θα το φέρω με τρόπο στον πατέρα μου



Συμπέρασμα 11:
Υπομονή, το φθινόπωρο θα 'ρθει και το τσουλούφι θα έχει μεγαλώσει ξανά. Στο μεταξύ, αν θέλετε να δείτε κάτι για τον "κόσμο", υπάρχει πάντα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Μπορεί να μην έχει τσουλούφι, αλλά μήπως έχει ο Κριστόφ στην παρούσα φάση;




35 36 37 38