01 02 03 Dear All, I've got some news: Πριν μας μπει. 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Πριν μας μπει.

34

Ντίαρ ολ,

Οι ανασκοπήσεις είναι δουλειά της ΕΡΤ. Όμως, όσο έβλεπα σήμερα (στην ΕΤ3) το αριστούργημα του ελληνικού σινεμά των 60s «Το πιο λαμπρό αστέρι», ενώ ταυτόχρονα έπαιζα άνγκρυ μπερντς Ρίο (κάψιμο στο τετράγωνο), αναρωτήθηκα ποια μπορεί να ήταν τα φετινά γεγονότα/πράγματα που μου έδωσαν, αν όχι χαρά (περιοδικά πάσχω από ανηδονία, για περισσότερα διαβάστε το Corrections του Franzen, το μεσαίο κεφάλαιο), μια κάποια ευωχία, μια ευχάριστη αζιτασιόν. Δηλαδή:

· Το comeback των 60s, με διάφορους τρόπους. Ναι, πάντα ήθελα να ντύνομαι σαν τη θειά μου τη Θοδώρα στις παλιές φωτογραφίες που έχουμε καταχωνιασμένες στο σπίτι. Α, και ζήτω οι Beatles.

· Μιας και είπα Beatles, το «Living in the material world» και η «επανανακάλυψη» του Χάρισον.

· Η Αντίπαρος και το ταξίδι του Ιουλίου (εντάξει και το παγωτό της Βίκυς, η νουτέλα ιδίως, κυρα-Βίκυ, αν μας διαβάζεις, σκέψου το φραντσάιζ).

· Η γραβιέρα Ανωγείων. Γραβιέρα και στο σουφλέ, γραβιέρα και στο σάντουιτς, γραβιέρα και στα μακαρόνια (γραβιέρα και στα Τρίκαλα, γραβιέρα και στη Λάρισα).

· Η παραλία δίπλα από το λιμανάκι για τα ιστιοπλοϊκά στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Το ξέρω ότι έχει 200 άλλες, εμένα αυτή μ’ αρέσει, με τα πιο ζεστά νερά.

· Το «Game of Thrones». Το βιβλίο κυρίως.

· Το «The Good Wife». Κιουρία η Φλόρικ. Ωραία γραφεία. Σε λάθος χώρα ασκώ το επάγγελμα.

· Ο Χάρρυ Πότερ. Που ευτυχώς αποφάσισα να διαβάσω, αφού είχαν βγει όλα τα βιβλία, αλλιώς θα έκανα μπουμ από την αγωνία και τη στέρηση μέχρι το εκάστοτε επόμενο βιβλίο.

· Τα «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και κάθε ίχνος του Φιτζέραλντ.

· Η ξαφνική εγκυμοσύνη μιας φίλης. Και το perspective λαχταριστού τσιμπολογήματος, στο οποίο θα συμμετάσχω «για την παρέα, μωρέ».

· Οι θαυμαστές προσπάθειες των φίλων μου για το well being τους παρά τους πολλαπλούς ηχηρούς χάστουκους που έφαγαν φέτος (καμουφλαρισμένες απολύσεις, μειώσεις σε αποδοχές, χωρισμοί and so on).

· My people (πώς το λέτε εσείς εδώ).

· Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά.

· Τα podcasts της Athens Voice.

· Αυτή η μηλόπιτα.

· Αυτό το άλμπουμ.

· Αυτό το τραγούδι.

Αυτά.

Σας ευχαριστώ που διαβάζετε ό,τι μου κατεβάσει αυτός ο εγκέφαλος. Καλή χρονιά!

Ετικέτες

35 36 37 38